/ Снимка: Община Разлог
Традиционен коледен базар „Дар от сърце”, организираха ученици от Основно училище „Никола Парапунов” в Разлог. Инициативата се провежда за  девета поредна година и е с благотворителна цел.

Базарът бе открит пред сградата на Общинска администрация под звуците на коледни песни.

Заедно със своите учители и родители,  възпитаниците на учебното заведение са изработили сувенири, картички, коледни украси, сурвачки, които бяха изложени за продан на базара.

Част от  събраните средства ще бъдат дарени за лечение на малката Мартина от Банско, а останалата сума  ще бъде предоставена на три деца, едното от които със специални образователни потребности.

Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев, зам.-кметът инж. Венцислав Гърменов и общинските служители също се включиха в инициативата, като си закупиха красиви коледни украси и сувенири.

„Всяка година базарът събира множество общественици, граждани, родители, учители и ученици, които си купуват разнообразни произведения на изкуството и пожелават на децата да бъдат все така всеотдайни и да помагат на хората в нужда”, коментират от учебното заведение.