Шенсой: Футболистите от Вихрен са бавни, но има надежда
Шенсой: Футболистите от Вихрен са бавни, но има надежда / netinfo

Старши треньорът на "Вихрен" Наджи Шенсой коментира, че въпреки загубата от "Славия" след дузпи в мач за Купата на България, е обнадежден от видяното. Основната цел пред него е да върне тима в А група, и Шенсой смята, че това е напълно възможно.

„Типичен мач за Купата, защото е един мач, нямаш право на грешки. Когато има реванш, можеш да си правиш сметки. Днес бе класически мач за Купата – не много красив, но с много борба, и много тактика. Имахме чисти голови положения, и те имаха едно чисто голово положение за първото полувреме,” коментира той мача със "Славия".

„И през второто полувреме бе така, и пак можехме да вкараме, чрез Кабранов, но пропуснахме. Нямахме късмет, заслужавахме да вкараме един гол. Исках да играем тактически като в Пирин, но тук са бавни футболистите. Но пак се постараха, искам да им благодаря. Има още много да се работи", заяви Шенсой.

„Искам да честитя на "Славия", нека да имат успех в Купата, а ние да се съсредоточим в първенството. Ще работим, за да се върне "Вихрен" в А група. Леко-полеко, всеки ден решаваме проблемите си и се надявам Вихрен да влезе в А група. В моите момчета има голям прогрес, но все още не са станали колектив. От това, което видях на терена обаче, има голяма надежда, че ще изпълним голямата цел – да се върнем в А група,” обясни подробно Наджи Шенсой.