Грозданов: Смениха датата на мача заради Ивелин Попов, Янев поиска други топки
Грозданов: Смениха датата на мача заради Ивелин Попов, Янев поиска други топки / снимка: gong.bg

Наставникът на Пирин Благоевград Стефан Грозданов смята, че датата на мача с Литекс е сменена заради национала Ивелин Попов.

„Не искам да влизам в такива коментари. Всеки треньор си прави тактиката, за да може отборът му да изглежда добре. Те си смениха мача, за да играе 30 минути Ивелин Попов. Влезе и едно момченце, което игра три-четири минути. Такива неща в Англия не стават”, каза Грозданов.

„Преди мача сменихме и топките, защото не им харесваха. Христо Янев не хареса топките и извадихме други, за да са доволни. Оставаше и да ми кажат с каква тактика да играя.”

„В моята кариера съм губил много пъти, даже и с по-тежък резултат. Трябва да приемаш пораженията джентълменски. Ако смятат, че сме играли дефанзивно, интересно е как създадохме 7-8 чисти положения”, коментира наставникът на Пирин.

Бившият треньор на Левски, Локомотив София и Спартак Варна не скри задоволството си от предстоящото пускане в употреба на новия терен в Благоевград. „Смятам, че това ще е най-добрият терен в България. Правят се и нови съблекални. Всичко това е с помощта и на общината”, продължи опитният специалист.

„В този край има много материал. Юношеската школа е доста занемарена и трябва да и се обърне сериозно внимание. Работил съм с много македончета, в този край растат горди момчета, които не се притесняват от името на противника”, отбеляза още Грозданов.