Елезов: С бюлетина 43 ще съборим партийните мастодонти на вота
Елезов: С бюлетина 43 ще съборим партийните мастодонти на вота / Дарик Благоевград, Любима Калпачка

Владимир Елезов - кандидатът за кмет на Благоевград и Коалиция "ЕКИП", участващи в надпреварата за местна власт с бюлетина номер 43, тържествено закриха снощи предизборната си кампания в препълнената от граждани и симпатизанти зала "Яворов" в областния център.

"В момента сме на финалната права на една кампания, която продължи за нас не месец или два, а цели пет години. Буквално на два дни разстояние сме от победата, с която нашата коалиция ще се превърне във феномен в политическия живот на Благоевград и в страната. Гражданското общество, което ние успяхме да обединим, младежите на общината, които извадихме от политическата апатия, са на път да съборят партийните мастодонти, които омръзнаха на всички нас през изтеклите две десетилетия", заяви кандидат-кметът Владимир Елезов, който е и водач на листата на ЕКИП за бъдещ Общински съвет.

"Приятели, разчитам на вас, за да стане още на 23 октомври този феномен факт! Остана още едно последно усилие от ваша страна - излезте да гласувате и поставете синьо "хиксче" срещу номер 43 в интегралната бюлетина за кмет и за общински съветници", призова Владимир Елезов - най-младият и амбициозен претендент за бъдещ управник в Благоевград.

"Призовавам ви да събудите и тези ваши близки, приятели и роднини, които още не са направили своя избор. ЕКИП гарантира едно младо, прозрачно и модерно управление в Община Благоевград. Аз и моите съекипници обещаваме, че в неделя с бюлетина 43, ще дадем началото на една нова ера в местното самоуправление в Благоевград и селските райони в общината", гарантира Владимир Елезов.

За бъдещето на Благоевград ще работят и участниците в листата за общински съветници, водени от предприемача в енергийния сектор Рашко Динков, настоящия общинар и хотелиер Румен Калайджиев, застрахователния шеф Анка Станинска, лидерите на НДСВ и ПП "Лидер" - д-р Ангел Каркелев, Красимира Тагарева и Красимир Стефанов.

Коалиция ЕКИП и Владимир Елезов поздравиха благоевградчани с концерт на "Emotions Band" и група „Петте сезона”.