Дилър разкри канал за дрога към морето
Дилър разкри канал за дрога към морето / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

Ангел Николов Колев от Варна, който бе арестуван в хода на операция "Антените" край Благоевград с голямо количество дрога, излиза на свобода. Окръжният съд  определи спрямо младия мъж мярка за неотклонение "домашен арест". За същото пледира и държавният обвинител прокурор Христо Георгиев.

Варненецът направил пълни самопризнания пред разследващите органи и пред дежурен съдия, научи Дарик. Той разказал с подробности, че няколко пъти е идвал от морската столица за марихуана в Петричко.

Преди два дни Ангел Колев бил арестуван на главен път Е-79, на път за София. Той пътувал с автомобил "Хюндай" заедно със съгражданите си Венелин Янков и друг младеж. Единият от тях обаче ще бъде свидетел на престъплението.

Ангел Колев закупил близо 900 грама марихуана от петричкото село Яворница. Посредник в сделката била 25-годишната Емилия Касъмова - съпруга на Касъм Касъмов, осъден преди години за трафик на 8 килограма канабис с автобус за София.  Емилия е майка на малко дете. Засега не е известно дали младата жена ще остане в килията.