/ БГНЕС
Няма теч на газ, движението е възстановено
Катастрофа между автомобил и лекотоварен камион затвори Е-79 при разклона за село Железница.

БГНЕС

47-годишна жена е транспортирана за изследвания в МБАЛ-Благоевград. Катастрофата е ставнала в 14:00 часа след заведенията на Е-79 при разклона за селото.

БГНЕС

Колата навлиза в насрещната лента и се блъска челно в лекотоварния камион, превозващ газови бутилки, пълни с пропан-бутан. Няма теч на газ, а бутилките са около 60.

84-годишен шофьор е с опасност за живота след катастрофа в Девин

Към 15:20 часа започна оглед на местопроизшествието. Пострадалата жена е водач на автомобила, излязла е сама, в момента и се правят изследвания в СПО на МБАЛ, оплаква се от болки в коремната област. Леко пострадал е още един джип, който е закачил лека двата ударили се челно автомобила.

БГНЕС

БГНЕС

Автомобили се отбиваха от комплекс Монца след Благоевград през селата Долно Церово, Железница, Симитли до пътен възел Брежани-Полето на Е-79. Товарните изчакваха на място, задръстването е огромно и в двете посоки, като към този момент движението е възстановено, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

БГНЕС

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.
БГНЕС