3 D шоу и концерт на ФСБ и Ансамбъл „Пирин” в Благоевград
3 D шоу и концерт на ФСБ и Ансамбъл „Пирин” в Благоевград / Добряна Христова, Дарик - Благоевград

3 D – шоу ще озари празника на Благоевград, който отбелязваме днес. Феерия от цветове, звуци и картини ще залеят пл. „Георги Измирлиев” и ще пренесат множеството празнуващи хора в друго измерение.

Светлинното шоу ще бъде финален акорд на богатата програма, подготвена от Община Благоевград. Преди това на една сцена пред благоевградската публика ще излязат легендарните музиканти от ФСБ и емблемата на Благоевград - Ансамбъл „Пирин”.

Рокизпълнителите, сред които е благоевградчанинът Константин Цеков, и хористи от ансамбъла ще заковат заедно песните „Високо“ и „Няма как“ на ФСБ. На празника на Благоевград култовата група от 80-те години на миналия век ще отбележи своето „Завръщане“.

Точно в 20.30 часа ще започнеизпълнението на рок хитовете „Няма как“, „Времето е наше” и др. До тях ще застане емблемата на Пиринския край – Ансамбъл „Пирин”, който е готов да експериментира, да твори и да грее в една по-различна продукция.” Ансамбъл „Пирин“ е открит към всяко предизвикателство“, категоричен е директорът на състава Данислав Кехайов.

Какво ще се получи от симбиозата на рока с народната музика – това ще разберем утре във вечерната празнична програма.