Представиха машина за две пранета едновременно
Представиха машина за две пранета едновременно / снимка: БГНЕС, архив

Имате прекалено много мръсни дрехи за пране и не можете да се справите с тях - на този проблем решение е намерила южнокорейската компания Ел Джи електроникс, която представи пералня, която пере по две пранета едновременно, предаде Франс прес.

Машината беше представена пред пресата в Лас Вегас. Пералнята е с фронтално зареждане и има втори барабан, който е по-малък от първия. Той е поставен в чекмедже, намиращо се под мястото за фронтално зареждане на първия барабан.

Новата пералня позволява с едно пълнене с вода да се перат две пранета едновременно при различни програми и температури. Потребителите могат също така да използват
независимо един от друг двата барабана в зависимост от количеството пране.

По-малкият барабан освен това може да бъде закупен отделно, но е проектиран да се монтира единствено под перални на Ел Джи.

Пускането в продажба на пералните за двойно едновременно пране е предвидено през втората половина на годината. Цената все още не се съобщава.

Пералнята беше представена по време на салона на иновациите в Лас Вегас, където всяка година се представят новите изобретения в областта на електрониката и домакинските
електроуреди. Салонът продължава до петък.

Източник: БТА