Microsoft предлага безплатни онлайн ръководства
Microsoft предлага безплатни онлайн ръководства / netinfo
Компанията обяви, че следвайки споразумението с Tutor.com, потребителите на Microsoft Student with Encarta Premium 2008 автоматично ще получат безплатен достъп до онлайн ръководства. Продуктът се появи в края на месец юни. Най-новото издание на софтуера предлага на студентите не само Encarta Premium 2008, но и Microsoft Math 2.0, Graphing Calculator, Step-by-Step Equation Solver, Equation Library и др. Приложението е налично на пазара от месец юли и струва само 50 долара.

"Вярваме, че Tutor.com ще предостави на потребителите ни отлични допълнителни материали", казва Dave Brooks, продуктов мениджър към Microsoft. "Понякога хората се нуждаят от повече информация, която е налична само онлайн. Това може да помогне на учащите да постигнат по-големи постижения."

Закупуването на Microsoft Student with Encarta Premium 2008 ще даде на потребителите бонус от 75 минути онлайн помощ на живо, както и възможността да използват повече от 1300 ръководства като допълнение към материалите, включени в приложението.

www.kaldata.com