/ / Gulliver/Getty Images
Британският певец Стинг е отменил заради болест всичките си концерти до неделя, предаде Франс прес. Информацията е публикувана на сайта на 67-годишния изпълнител, без да се съобщават подробности за здравословното му състояние.
 
На сайта е посочено само, че Стинг с искрено съжаление отменя планираните си за днес и четвъртък концерти в Мюнхен и Щутгарт, Германия, както и петъчното шоу в Славков край Бърно, Чехия. "Стинг се чувства неразположен и лекарят му е препоръчал да не излиза на сцената", се посочва на сайта.
 
В понеделник беше съобщено, че британският певец отменя концерта си на джаз фестивала в Гент, Белгия. Тогава отново не бяха разкрити подробности за здравословното му състояние, припомня агенцията.
 
Следващите концерти от турнето на Стинг са в неделя във Верт, Холандия, и в понеделник в Бон, Германия. На 17 юли певецът има планирано участие в Лион, Франция.
Стинг, чиято кариера започва като вокал на група "Полис", се изявява успешно като солов певец от 1985 г. От албумите му са продадени над 100 милиона копия по света. Освен като изпълнител, британецът е известен като политически и екоактивист, както и като голям привърженик на йогата.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА