/ Gulliver/Getty Images
Британските медии изчислиха колко пари е похарчила  Кейт Мидълтън за тоалети през изминалата година. Оказа се, че през 2021 г. облеклото на херцогинята на Кеймбридж е струвало малко над 55 хиляди евро. За някои сумата може да изглежда впечатляваща, но всъщност за кралска особа тя дори е скромна, твърди британската преса.

Кейт Мидълтън
Gulliver/Getty Images

За сравнение - докато бе част от кралския двор, Меган Маркъл годишно е купувала дрехи, които са стрували на двореца над 1 млн. евро.

Любимата снаха на принц Чарлз (СНИМКИ)

Кейт не само се е изявила като спестовница, но разходите й за дрехи са намалели почти наполовина в сравнение с 2020. По-миналата година херцогинята се е сдобила с тоалети за около 110 хиляди евро. Статистиката ясно показва, че съпругата на принц Уилям прави всичко възможно да спести кралския бюджет, намалявайки разходите си всяка година.

Херцогинята на Кеймбридж се срещна с хората, участващи в евакуацията на цивилни от Афганистан в Обединеното кралство
Gulliver/Getty Images

Един от най-скъпите тоалети на херцогинята на Кеймбридж беше "златната" рокля от дизайнера Джени Пакъм на стойност около 3500 евро. С нея Кейт дойде на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон.

Кейт порази света с божествената си рокля
Gulliver/Getty Images


Облечена в злато: Кейт омая света с изисканата си визия (СНИМКИ)

През 2021 г. Кейт Мидълтън се появи на събития повече от няколко пъти в едни и същи тоалети. По този начин херцогинята искаше да покаже със своя пример важността на рационалното потребление на дрехите и вещите.