/ БТА
Кейт Мидълтън е любимата снаха на принц Чарлз и топлите прегръдки и погледите между двамата го доказват на 100%. Особено след обтягането на отношенията с по-малкия му син Хари и другата му снаха - Меган Маркъл.
Облечена в злато: Кейт омая света с изисканата си визия (СНИМКИ)

Кралската фамилия се събра в неделя вечер на червения килим на премиерата на най-новия филм за Джеймс Бонд в Лондон. Херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям правиха компания на престолонаследника принц Чарлз и съпругата му Камила. Медиите на острова бяха категорични, че звездата на нощта е била именно херцогинята с нейната блестяща рокля и покоряваща визия.

Кейт и принц Чарлз
БТА

Повече от очевидно е, че принц Чарлз също не може да устои на чара на снаха си. Британските журналисти, които следят отблизо дворцовия живот в Лондон са категорични, че престолонаследникът е по-близък от всякога с принц Уилям и Кейт, както и редовно прекарва време с трите си внучета - Джордж, Шарлот и Луи.

Кейт също го нарича дядо

Кейт и принц Чарлз
БТА

Преди няколко месеца експерти по четене на устни дешифрираха и какво са си казали Кейт и принц Чарлз при една от публичните им срещи през лятото. Двамата се прегръщат топло, а херцогинята го пита: "Здравей, дядо! Как си?"

В началото на брака между Кейт и Уилям, принц Чарлз е бил силно притеснен, че със своя светски живот двамата могат да го засенчат като бъдещ крал на Великобритания. Според запознатите с кралските отношения обаче, херцогинята на Кеймбридж станала толкова близка с принца, че той изобщо забравил за тези си терзания.

10 наследници на европейските тронове (ВИДЕО/СНИМКИ)

Това се засилило след като той оценил големите разлики между двете си снахи и интригите, които Меган продължава да завихря след напускането си на кралската фамилия. Тя и принц Хари се преместиха в САЩ, като преди това се отказаха от работата си и привилегиите като висши членове на семейството на кралица Елизабет II.