/ Gulliver/Getty Images
След скандала с обвиненията в изнасилване към Кристиано Роналдо, медиите на Острова продължиха да ровят в тъмната част от миналото на звездата на Ювентус.

Британският "Сън" припомня и случай, в който португалският национал беше обвинен, че си е позволявал да плаща за секс, при това на 17-годишна тийнейджърка.

Преди 7 години световната футболна звезда попадна под ударите на Карима Ел Махруг. Тя обяви, че е спал с нея, а след това е оставил на нощното шкафче в хотелската стая 4000 долара.

Ще успее ли да се защити Роналдо след обвиненията в изнасилване? (ВИДЕО)

Тя обвини Кристиано Роналдо, че е преспал с нея през януари 2010 г. в хотел в Милано, когато тя е била само на 17 години.

Футболистът на Ювентус обаче още тогава беше категоричен, че никога не е срещал Карима и не е бил в Италия по времето, в което тя твърди, че е правила секс с него. Това е само седем месеца, след предполагаемото изнасилване в Лас Вегас.

Какви са обвиненията в изнасилване срещу Кристиано Роналдо, четете в Gong.bg

Танцьорката, позната още и като Руби, е известна на жълтите хроникьори като момичето, което бе на път да провали цялата кариера на Силвио Берлускони, пояснява Gong.bg.

Именно мароканката беше в центъра на процес, в който обвиняваше Берлускони, че е правил секс с нея, докато е била непълнолетна, и че упражнил натиск върху полицията да я освободи, след като е била арестувана за дребна кражба.

Изнасилил ли е Роналдо жена през 2009-а? Звездата отговори

Руби разказа пред медиите, че в резиденцията на бившия собственик на Милан в Аркоре са били организирани оргии с участието на момичета от шоубизнеса. Те предлагали секс срещу пари, като между тях била и Руби.

Тя сподели пред съда, че гостите на партитата първо са вечеряли, после се премествали в огромна стая, известна като "бунга бунга". Във въпросната стая имало пилон и много кресла. По-късно танцьорката се отрече от тези свои думи.
gong.bg