Ветеран в Реал: Контузията на Снайдер може да доведе тук Роналдо
Ветеран в Реал: Контузията на Снайдер може да доведе тук Роналдо / netinfo
Защитникът на Реал Мадрид Мичел Салгадо смята, че трансферът на Кристиано Роналдо в испанския шампион може да получи нов импулс след тежката контузия, сполетяла Уесли Снайдер. Крилото на „белия балет” скъса кръстни връзки на коляното снощи, което го изважда от терените за около шест месеца.

Така Реал Мадрид вече сериозно се нуждае от попълнения в атаката, предвид и нарастващия интерес на Челси към Робиньо.

На пресконференцията след загубата от Арсенал с 0:1, ветеранът в Реал М Салгадо заяви, че не знае нищо за трансфера на Роналдо, но сподели: „Ние играчите не сме наясно с тези неща. Това е проблем на спортния ни директор Педжа Миятович, и на треньора. Ние сме футболисти и мислим само за играта. Но сега Уесли Снайдер е контузен, а той е важен играч за нас. Може би утре ще има среща на ръководството на клуба и ще има повече новини.”

Според Салгадо играчите и феновете биха приели Кристиано Роналдо на „Бернабеу” с отворени обятия. „Ние знаем, че Кристиано Роналдо е невероятен футболист и няма да имаме проблеми с него,” добави бранителят.

„Нормално е Реал Мадрид да прави оферти. Манчестър Юн и техният треньор Фъргюсън не искат това, защото той е важен за техния отбор и това също е нормално. Мисля, че трябва всички да се съберат и да обсъдят въпроса, и ако Кристиано Роналдо реши, че идва в Реал, то ние в съблекалнята ще го приветстваме с добре дошъл,” обясни опитният Салгадо. Той обаче веднага заяви, че и без Роналдо, „кралският клуб” ще се справи добре.

„В момента нашият състав е много силен. Чувствам, че най-доброто от Реал Мадрид е именно съставът и настроението в съблекалнята. От тази гледна точка, може би дори няма да има място за Кристиано Роналдо в нашия отбор. Но сега с контузията на Уесли Снайдер, вероятно ще се нуждаем от ново попълнение,” заяви Мичел Салгадо, който вече 10 години носи белия екип.

„Не виждам бъдещето си далеч от Реал Мадрид, но ако се стигне до някакъв трансфер, бих преминал в английски клуб, или някъде в Дубай,” завърши той.