Стоилов: Съдиите ощетиха Левски по драстичен начин
Стоилов: Съдиите ощетиха Левски по драстичен начин / netinfo
Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че отборът му е бил ощетен драстично от реферите на вчерашната среща с Локомотив София. Специалистът е изгледал запис на мача и обяви, че е забелязал много грешки в ущърб на сините.

„Без да влизам в детайли, не може да се допускат такива съдийски грешки. По време на игра и аз не мога да видя всичко. На записите обаче се видя, че имаше две дузпи в наша полза. Видях и засадите, там нещата бяха грозна картина. Не може по такъв драстичен начин да се ощети единият отбор, в случая нашият. Грозна картина в два-три случаи нашите футболисти излизат сами срещу вратаря. Не знам, как може да се бъркат такива засади”, заяви категорично Станимир Стоилов.

„Искам тези неща да се подобрят. Не може на стадион „Георги Аспарухов” да се допускат безброй грешки. На записа се видяха две дузпи и две-три срамни засади”, продължи в същия стил треньорът на сините.

Любопитно е, че от същият рефер Николай Йорданов отнесе много критики и от отбора на ЦСКА, отново след двубоя с Локомотив София. Тогава „армейците” имаха много претенции заради спорни отсъждания на арбитъра.