Райън Гигс: Не ми се почва подготовката с Юнайтед
Райън Гигс: Не ми се почва подготовката с Юнайтед / netinfo
Усилената работа за състава на Манчестър Юнайтед вече започна, след като голяма част от отбора се събра за началото на предсезонната подготовка в сряда.

Райън Гигс се присъедини към своите съотборници, а играчите, които са имали задължения с националните си отбори на Евро 2008 все още почиват.

За Гигс и компания обаче няма милост, и за тях строгият режим на сър Алекс Фъргюсън за предсезонната подготовка вече влеза в сила, информира клубният сайт на „червените дяволи”.

Уелсецът се наслади на шестседмична почивка след края на сезона, включително и приятна ваканция със семейството си в Португалия. Но Гигси призна, че всичко ще бъде много скоро забравено – с началото на подготовката за новия сезон.

„Очевидно, миналата кампания завърши великолепно за нас. Сега е добре, че се сме отново всички на линия. Но не гледам с прекалено нетърпение към началото на предсезонната подготовка”, заяви ветеранът от „Олд Трафорд”.

„В сряда се събрахме, за да видим, кой в каква форма е. В четвъртък ще преминем пак физически тестове, който ще са доста тежки. Оттук ще започнем да надграждаме, така че ни чакат доста тежки дни”, продължи Гигси.

„Тичането на големи разстояния не е проблем за хората на моята възраст. Спринтовете и другите упражнения, които изискват по-голяма бързина са проблем. Но в крайна сметка, всичко си го правил и преди. Човек просто трябва да използва опита, който е натрупал”, сподели още Райън Гигс.