Канатларовски: Ще градя отбор за Европа
Канатларовски: Ще градя отбор за Европа / netinfo
Македонецът Драган Канатларовски бе представен днес като треньор на Локомотив Пд. Контрактът на специалиста е до 30 юни 2009 година, с опция за удължаване.

„Искам да изградя отбор, който да играе в евротурнирите. И като футболист, и като треньор съм си поставял високи цели, така ще бъде и сега. Познавам Локомотив и неговата всеотдайна публика от шампионската година на отбора”, бяха първите думи на новия наставник на „смърфовете”.

Канатларовски наблюдава победите над Берое и Левски и има впечатления и за моментното състояние на отбора. „Смятам, че разполагаме с много млад състав, в който забелязах и добри, и лоши неща. Моята работа е да отстраня лошите. За трансфери все още е рано да се говори. Искам до лятото да опозная футболистите, за да преценя на кои ще разчитам в бъдеще. Едва тогава ще мислим за селекция. При всички положения, обаче ще имаме нужда от опитни попълнения”, продължи 47-годишният македонец.

Първата си тренировка като треньор на Локомотив Пд, Драган Канатларовски ще проведе утре, като след днешното възстановително занимание, той се запозна с футболистите. Екипът, с който ще работи наследникът на Ясен Петров няма да бъде променян и негови помощници остават Аян Садъков и Стефан Генов.