Иглесиас: Курникова е много умна, за да се омъжи за мен
Иглесиас: Курникова е много умна, за да се омъжи за мен / netinfo
Енрике Иглесиас продължава да увърта около въпроса за евентуална сватба с Анна Курникова. Испанецът дори призна пред медиите, че бившата тенисистка е прекалено умна, за да стане негова съпруга.

„Тя е много умна, за да се омъжи за мен. И въобще, днес не е прието да сключваш брак. И така ми е добре, а сватбата е само един подпис на хартия. Възможно е да живееш с някого без да се жениш”, каза Енрике по време на една от медийните си изяви в Мексико.

Певецът за пореден път призна, че не е готов да стане глава на семейство, а и все още не вижда себе си в ролята на баща: „Разбира се, искам да имам деца, но все още не съм съзрял за тази крачка. Не знам дали тогава ще мога да продължа кариерата си, но аз обичам децата, а Анна би станала идеалната майка”, допълни Енрике.

За съжаление на неговите почитателки, Иглесиас потвърди, че Курникова е единствената дълготрайна връзка в живота му, на която той държи много.

Преди няколко месеца певецът обяви, че се е разделил с рускинята, като заяви, че иска да си почине. В отговор на думите му, Курникова просто се засмя, без да потвърди казаното от него. След това обаче се оказа, че двамата отново са заедно, а според някои слухове дори са се венчали тайно.