Хюз: Мартин причинява безсъние на бековете
Хюз: Мартин причинява безсъние на бековете / netinfo
Новият мениджър на Манчестър Сити Марк Хюз обяви, че и преди да поеме тима е бил впечатлен от Мартин Петров, но сега е още по-възхитен от качествата на българския национал, който „причинява безсъние на десните бекове”.

„Всички са наясно с качествата, които Мартин, той е голям фактор за нас отляво. Повечето от нашите опасности идват от Мартин”, заяви Хюз.

„Трябва да го пазим здрав и да продължим да залагаме на него на правилните места, така че той да е има възможност да работи с топката и да я поднася. Ако правим това, той ще продължи да бъде нашата заплаха.’

„Бях впечатлен от неговото име, но не го бях виждал да играе толкова добре. Със сигурност бях впечатлен от него и неговото представяне.”

„Той причиняваше на десния бек на Блекбърн няколко безсънни нощи, защото го разкъса на парчета в мача на стадион Сити ъф Манчестър. Той е необикновено талантлив футболист и ние трябва да се погрижим той да може да разкрива талантите си.

„Мартин показва чувствата си на терена, но понякога неговата агресия може би не е толкова силна, колкото би могла да бъде, въпреки че това може да се каже за няколко от играчите.”

„На моменти той трябва да работи върху неговата игра в защита. Това не е присъща част от неговата игра и ние приемаме това. Той обаче ще работи върху това и ще подобри играта си. Той е ключов за нас и ще бъде голям играч за нас през този сезон”, каза още мениджърът на гражданите за Мартин Петров.

През миналата седмица Марк Хюз се изказа изключително ласкаво и за другия българин в състава на Манчестър Сити Валери Божинов, който обаче за съжаление се контузи и ще отсъства от терените около половин година.