Гъргоров бойкотира тренировката на ЦСКА заради пари
Гъргоров бойкотира тренировката на ЦСКА заради пари / netinfo

Емил Гъргоров е бойкотирал днешно тренировъчно занимание на ЦСКА, сподели самият футболист специално пред Гонг.

Причината за предприетите действия от негова страна са неизплатени премии.

„Причината, поради която не тренирах с отбора днес, са неизплатени задължения към нас, вече два месеца. Доста премии не са ни изплатени”, започна той.

„В дербито с Левски ще взема участие, но няма да тренирам. Ако ме пуснат, ще играя”, продължи Гъргоров.

„Говорил съм за този проблем със старши треньора Стойчо Младенов, но в подробности не искам да влизам”, добави футболистът, като не пожела да разкрие кой още е бойкотирал днешното занимание.

„Каквото съм направил, аз съм го преценил за правилно. Надявам се всички хора да разберат, че не всичко е розово”, каза още играчът на ЦСКА.

„На този етап, не мога да кажа нищо за бъдещето си”, сподели още Гъргоров, чийто договор с „армейците” изтича след близо 10 дни.

„Не съжалявам, че това се случва сега, именно преди дербито с Левски, мисля, че сега е доста подходящ момент хората да разберат за какво точно става въпрос. Въпреки това смятам, че дори и с това нещо, ЦСКА ще победи Левски.”

„На никого не съм обиден, просто ми е жал за някои мои приятели. Не знам как може да се говори за атакуване на Шампионската лига, при положение, че нещата съвсем не са наред.”

„Дали има финансова криза в ЦСКА може да попитате президента или някой от ръководството на клуба”, завърши Гъргоров.