Филип Виденов: Дано старият дух се върне в Севиля
Филип Виденов: Дано старият дух се върне в Севиля / netinfo
Доброто представяне на национала Филип Виденов в последния мач на неговия испански тим Каха Сан Фернандо предизвика интереса на местните медии.

Не остана незабелязан и фактът, че силната игра на Виденов бе резултат от новото лечение, на което бе подложен, за да се отърве най-после от болките в гърба.

Българинът в състава на севилския отбор изрази задоволството си от новия наставник Мончо Лопез. Баскетболистът вярва, че в бъдеще той и съотборниците му ще покажат много по-сериозни усилия в защитен план. Фил се надява още, че Каха Сан Фернандо ще си върне духа, който властваше в тима в началото на сезона.

„Щастлив съм от срещата в неделя срещу Бруеса, заради победата, а и се чувствах доста по-добре. Това ми дава увереност, че ще се възстановя напълно и ще мога пак да демонстрирам какво умея на терена”, споделя Виденов.

Що се отнася до новия наставник Мончо Лопез Филип казва: „Трябва да вървим стъпка по стъпка, защото той току-що пое нещата в свои ръце, но аз вярвам, че ще можем да развием играта си и да стигнем до плейофите. Трябва да внимаваме с представянето си след почивката в мачовете, които играем”, завършва баскетболист Номер 1 на България за 2006-та година.