Димитров: След тази победа се чувствам много по-уверен
Димитров: След тази победа се чувствам много по-уверен / netinfo
Наставникът на Лукойл Нефтохимик Северин Димитров изрази увереност, че победата над ЦСКА днес ще помогне на възпитаниците му да играят по-спокойно в четвъртия двубой от финалната серия, който е утре.

„Радвам се, че успяхме да спечелим. Наистина се получи много труден мач с огромно напрежение и резултатът го показва. В определени моменти отборът на ЦСКА стоеше по-добре на полето и везните клоняха към тях. В крайна сметка спечелихме двубоя. Утре предстои нов мач, който трябва да бъде по-лесен за нас”, коментира след успеха с 3:2 гейма Северин Димитров.

„Съжалявам много за контузията на либерото ни. Тя определено ще се отрази на играта ни, тъй като Добромир Иванов беше влязъл в добър ритъм. Все пак Калин Всилев е опитен на този пост и утре ще стабилизира играта си още”, каза специалистът по повод травмата на Иванов във втория гейм.

„След тази победа се чувствам много по-уверен. Надявам се, че утре ще ни помогне допълнително и психологическото предимство да бъде на наша страна”, каза още Димитров.