Божинов: Бъдещето ми е в ръцете на Ман Сити
Божинов: Бъдещето ми е в ръцете на Ман Сити / netinfo
Българският нападател Валери Божинов заяви, че за бъдещето му ще реши английският му клуб Манчестър Сити, с който той има договор за още три години.

„В момента тренирам по специална програма, която е за натоварване на лявото ми коляно, заради което пропуснах миналия сезон. Готов съм и изгарям от нетърпение отново да се поява в игра”, коментира Божинов пред вестник „ТутоСпорт”.

„Нямам представя за интерес от страна на Торино. Лично аз не съм контактувал с никой от този клуб. Аз разбирам от медиите за интереса към мен. Четох и за такъв от страна на Дженоа. Това е, което мога да кажа към момента. В Италия оставих много добри спомени и няма да ги забравя. С удоволствие бих се върнал да играя в Серия”, сподели Валери.

„Все още не знам къде ще играя през следващия сезон. Това не зависи от мен, защото имам договор с Манчестър Сити за още три години. Те решават моето бъдеще. Аз трябва да съм готов за началото на подготовката на отбора, а тя започва на 1-и юли”, допълни бившият футболист на Фиорентина, Ювентус и Лече.

„Миналото лято наистина имаше оферта към мен от страна на Торино, но аз предпочетох тази на Манчестър Сити. Отборът е с традиции и за мен е чест, че те втора поредна година искат да ме вземат в състава си”, каза нападателят.

„Имам много добро впечатление от отбора на Торино. Играл съм няколко мача срещу този отбор и знам, че в него има добри футболисти”, завърши нападателя на Манчестър Сити.