София Вергара
София Вергара / Gulliver/Getty Images
София Вергара сподели в публикация в Instagram за рака, от който е боледувала, когато е била по-млада.

София Вергара отвори сърцето си за своите почитатели. 49-годишната актриса публикува трогателен текст в Instagram за рака, от който е страдала, когато е била по-млада. „На 28 никога не съм очаквала да чуя думата „рак“. Това беше просто рутинна проверка. Но лекарите откриха буца в гърлото ми и тази дума стана част от моята история. Прекарах безброй часове в лъчева терапия и хирургия. Днес мога да се определя като оцеляла от рак“, написа красивата американка с колумбийски корени на 4 февруари, датата на Световния ден за борба с рака.



„Това беше първият ми клас по актьорско майсторство след диагноза и лечение и виждането на белега на гърлото ми ми напомня колко благословена се чувствах този ден и всеки ден оттогава. Щастлива съм и съм благодарна, че мога да споделя моята история и да кажа: ранната превенция е толкова важна!“, продължи звездата от „Модерно семейство“, преди да посъветва абонатите си да насрочат час за преглед, ако той „вече не е направен“.

От юли 2014 г. най-добре платената актриса на американския малък екран е спътница на актьора Джо Манганиело (появи се в „Истинска кръв“, „Спайдърмен“ и дори
„Как се запознах с майка ти“). Годежът им беше обявен през декември 2014 г., а двамата се ожениха през следващата година.
БГНЕС