„Ние сме единни, обединени и решени да победим! Това е нашата визия и е мото, което ние ще изпълним!“. Това каза кандидатът за кмет на Плевен Мирослав Петров от ПП ГЕРБ при закриването на предизборната кампания, което се състоя тази сряда - 23 октомври на площад „Александър Стамболийски“  в Плевен.

„Кметът е локомотивът на промяната, но общинските съветници са хората, чрез които може да се реализира това нещо. Пред вас са 41 компетентни хора, с които може да се работи, имат визията и уменията, и знаят как да работят.

На Плевен му предстоят доста грандиозни перспективи в лицето на няколко инфраструктурни проекта. Това е околовръстният път на Плевен - функция на магистралата, която беше толкова дългоочаквано съоръжение от всички плевенчани. Изграждането на АЕЦ „Белене“ и „Балкански поток“, за който само преди няколко дни беше направена и в нашия участък първата копка.

Не случайно, към момента инвеститорите ни заобикалят. Много пъти съм разговарял с министрите и с премиера, защо Плевен е изостанал - защото няма активност, няма визия, няма решение на проблемите. Не може да се чака нещо от държавата, без да има инициатива от самата общинска администрация. Всичко това трябва да се промени и ние имаме визията и уменията да го направим“, каза от трибуната Мирослав Петров.

„Плевен заслужава повече. В миналото Плевен беше голям индустриален център, но за съжаление демографската криза е катастрофа. Плевен в момента е под 100 000 жители и за да променим всичко това, ние трябва да осигурим работни места на хората и младите да се завърнат в града ни, като им създадем условия за труд и почивка.

Имаме идея всичките грандиозни проекти, които не са завършени поради една или друга причина - Спортната зала „Арена Плевен“, която да бъде мултифункционална, спортните площадки и зала „Спартак“. Всичко това трябва да се развива. Това е функция на Индустриалните зони тъй като там се води принадената стойност. Всичко трябва да започне от там. Затова ние смятаме да привлечем инвеститорите в Плевен. Да осигурим допълнителни средства, за съществуването им, а те да бъдат така добри от своя страна да предоставят адекватно заплащане на гражданите ни“. 

Мирослав Петров каза още, че според него идеята е, не инвеститорите да избират Плевен като точка, която е добра локация за ниски работни заплати, а обратно - Плевен да избира инвеститорите си, като предложи адекватни терени и съответно добра комуникация с ресорните министерства. 

„Медицинският университет е една от перлите в короната на Плевен и това трябва да го ползваме и развиваме, за да може да създадем добра среда и той да бъде една добра локация за привличане на инвестиции в областта на медицината, както и за рехабилитация на хората.

Плевен заслужава повече и заслужава да излезе от будната кома, в която се намира.

Затова на 27 октомври нека да направим рестарт на Плевен с бюлетина номер 43!“, призова Мирослав Петров.                           

Купуването и продаването на гласове е престъпление!