/ iStock/Getty Images
В света на спортните залози можем да открием много сериозно и впечатляващо разнообразие. Ако в миналото всичко се определяше от съдържанието на фиша и желанието на даден запалянко да номинира краен победител, то днес ситуацията е изключително променена. Благодарение на онлайн експанзията на индустрията, все повече клиенти разбират, че имат пълната свобода не просто да се включат в това състезание, но дори и да предлагат свои собствени залози. Интересен факт е, че покрай разнообразието от възможности, можем да открием и една по-специална секция, която носи името "На живо".

За съществуването ѝ отговаря специален професионален екип, който следи всяка среща по време на излъчването. Благодарение на професионалистите, играчи от цял свят могат да правят своите прогнози или добре, както по-често можем да ги срещнем в мрежата - микромаркети. Въпросната секция се оказва особено печеливша и вълнуваща, особено след като предложенията пристигат с феноменална скорост. Нека направим по-внимателен анализ и да се запознаем по-подробно с тази опция. Всеки играч, който гледа вълнуващо и драматично събитие, спокойно може да избере желаният букмейкър и да следи срещата и предложенията в реално време. Ако гледаме футболна среща, можем спокойно да забележим, че във всеки един момент операторът предлага нови краткотрайни залози.

Да кажем, че при пряк свободен удар, веднага получаваме възможност да дадем своята прогноза за изпълнението - дали ще има гол или не. Други популярни залози са предложенията в коя от предстоящите минути ще падне гол, ако срещата вече напредва или полувремето е към края си. В това отношение трябва да обърнем внимание на платформата на Bet 365 Bulgaria, където професионализмът е на високо ниво. Микропазарите винаги са налични в правилното време, а освен това често получаваме и възможност за пряко предаване по време на сериозно количество спортни дисциплини, за да можем в реално време да видим успехите си. Разбира се, в тази секция няма да намерим само футбол, предлаганите пазари са доста и можем да забележим, че освен популярният футбол, тенис и баскетбол, прогнози могат да се направят за почти всичко от бадминтон до снукър и електронни спортове.

Това трябва да ни подсказва, че ангажираният екип е огромен, а нивото на професионализъм се забелязва, дори изпъква. Най-важното е, че ако се възползваме от мобилното приложение на бранда, спокойно можем да не се разделяме никога със света на спорта. Всеки микропазар е тематичен за самия спорт, в баскетбола можем да отбележим кой играч ще бъде най-точен, какви са шансовете му да отбележи конкретен брой точки и още много други. При тениса можем да избираме дали даден гейм ще се решава с дюс (равенство) и предимство или избраният опонент ще го приключи по традиционен начин. Дори при електронните спортове можем спокойно да номинираме най-ценният играч в даден рунд, както и още много други.

Важното е, че докато всеки спорт има своята специфика, а скоростта на добавяне е впечатляваща, така нито един играч няма да остане без внимание, когато говорим за този вид забавление. Най-важното е, че самата система винаги е отворена за забавление и дори и дадена среща да е стартирала, това не означава, че няма как да печелим от нея. Категорично не можем да останем разочаровани от това предизвикателство, особено след като открием достатъчното спортно разнообразие.

Най-вероятно тази секция няма да изгуби вниманието на феновете и през настоящата година, особено след като повечето турнири вече започват да набират скорост и да предоставят необходимите обрати.