Не пропускайте криминалната поредица – всяка делнична вечер от 23.30 ч. по NOVA
Криминални загадки, задкулисни интриги и мрежа от лъжи разкрива новият хитов сериал "Кодекс на убийството", който зрителите могат да следят от днес – всяка делнична вечер от 23.30 ч. по NOVA. Носителката на "Оскар" Вайола

Дейвис е звездата в криминалната поредица на продуцента Шонда Раймс, която стои зад хитовите заглавия "Анатомията на Грей", "Скандал" и "Частна практика". Именно с ролята си в "Кодекс на убийството" Вайола Дейвис става първата чернокожа жена, отличена с награда "Еми" за най-добра актриса в главна роля през 2015 г.

Кодекс на убийството
netinfo

В адвокатския сериал зрителите ще видят Вайола Дейвис като Аналис Кийтинг – брилянтен професор по наказателно право и адвокат, чиято запазена марка са процесите по обвинение за убийство. Професор Кийтинг има неповторим метод на преподаване, като предоставя възможност на най-талантливите студенти да постъпят на стаж в адвокатската й кантора.

Още в първия епизод тази вечер харизматичната преподавателка избира петимата студенти, които да работят с нея – Уес (Алфред Енок), Конър (Джак Фалахи), Лорън (Карла Соуса), Микаела (Аджа Наоми Кинг) и Ашър (Мат Макгори). Това, което те все още не знаят, е, че трябва да приложат сухата теория в жестоката действителност на престъпния свят. Как професор Кийтинг провокира студентите си да разрешават едни от най-заплетените случаи?

Не пропускайте новия хитов сериал "Кодекс на убийството" – всяка делнична вечер от 23.30 ч. по NOVA.