Той е провокативен, атрактивен и със завидно криминално досие. Тя е млада, амбициозна и всичко в живота й изглежда планирано и подредено. Докато съдбата неочаквано ги среща... Най-търсеният престъпник в САЩ и федерален агент с първи работен ден във ФБР ще трябва да работят в екип.

Това се случва в един от най-новите крими сериали - „Черният списък", наричан от критиците телевизионно явление и отличен с „Еми" и номинации за най-престижните кино и телевизионни награди.

Премиерният за България криминален сериал стартира днес в 21:00 ч. в ефира на Нова телевизия.

„Черният списък" разобличава най-търсените престъпници

И още. Заплетени казуси, мистериозни събития и невъзможни обрати, разплитане на голямата конспирация и заплитането на нова, още по-сложна схема очакват и героите, и зрителите в сериала.

Сериалът „Черният списък" разплита мащабна криминална конспирация

Повече от 10 години бившият държавен агент Реймънд „Ред" Редингтън е един от най-издирваните от ФБР бегълци в света. Посредник в сложни криминални схеми и тъмни сделки, познат на тези, за които всички говорят, известен на мнозина като „портиерът на престъпния свят". И докато всички го търсят, той мистериозно се предава на ФБР с еднo много специално предложение: да помогне в залавянето на известен сръбски терорист на име Ранко Замани, който дълго време е бил смятан за мъртъв. Условието обаче е да говори само и единствено с Елизабет „Лиз" Кийн - новобранка и профайлър, която току-що е завършила Академията на ФБР в Куантико.

Сериалът Черният списък" разплита мистериозни събития и схеми
netinfo

Неочакван гост разтърсва щабквартирата на ФБР със специално предложение

За Лиз това ще е един доста неочакван и динамичен първи работен ден. Лична среща с най-търсения престъпник, отвличане на 8-годишно дете, неочаквани разкрития за най-близкия й човек са само малки части от картината на мащабна конспирация, която анентът-новобранец тепърва ще трябва да подреди, както и още много неща в живота си. Случайност ли е, че Реймънд Редингтън ще се предаде в първия ден на Лиз като профайлър във ФБР или той просто я е чакал? Всички си задават този въпрос, дори и самата тя. Но само един човек знае отговора.

„Черният списък" има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията - в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби" тук.

"Черният списък" - не пропускайте началото - 15 декември, вторник, от 21:00 ч. по Нова.