Не пропускайте премиерния за България криминален сериал „Черният списък" - от утре,
в 21:00 ч. само по Нова

Повече от 10 години бившият държавен агент Реймънд „Ред" Редингтън е един от най-издирваните от ФБР бегълци в света. Посредник в сложни криминални схеми и тъмни сделки, познат на тези, за които всички говорят, известен на мнозина като „портиерът на престъпния свят". И докато всички го търсят, той мистериозно се предава на ФБР с еднo много специално предложение: да помогне в залавянето на известен сръбски терорист на име Ранко Замани, който дълго време е бил смятан за мъртъв. Условието обаче е да говори само и единствено с Елизабет „Лиз" Кийн - новобранка и профайлър, която току що е завършила Академията на ФБР в Куантико.

Сериалът „Черният списък" разплита мащабна криминална конспирация

За Лиз това ще е един доста неочакван и динамичен първи работен ден. Лична среща с най-търсения престъпник, отвличане на 8-годишно дете, неочаквани разкрития за най-близкия й човек са само малки части от картината на мащабна конспирация, която анентът-новобранец тепърва ще трябва да подреди, както и още много неща в живота си. Случайност ли е, че Реймънд Редингтън ще се предаде в първия ден на Лиз като профайлър във ФБР или той просто я е чакал? Всички си задават този въпрос, дори и самата тя. Но само един човек знае отговора.

„Черният списък" разобличава най-търсените престъпници

Замани е само първият в „Черният списък" на Ред, следван от имена на политици, престъпници, шпиони и международни терористи, до които всички искат да стигнат. Редингтън ще съдейства на ФБР в залавянето им само при условие, че Елизабет Кийн продължи да бъде негов партньор. В замяна Ред ще научи Лиз да мисли като престъпник и „да вижда по-голямата картина", независимо дали тя иска това.

Неочакван гост разтърсва щабквартирата на ФБР със специално предложение
netinfo

Той е самоуверен, арогантен и е готов на всичко, за да постигне целта си. Какви са обаче истинските му намерения и защо е избрал Лиз, с която на пръв поглед няма никаква връзка? Дали и Лиз крие свои собствени тайни и колко тъмни са те?

Само ден преди дебюта си в ефир, „Черният списък" има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията - в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби" тук.

"Черният списък" - не пропускайте началото - 15 декември, вторник, от 21:00 ч. по Нова.