В навечерието на първи епизод от новия сезон на най-успешния български медицински сериал Ралица Паскалева обяви голямата новина в личния си живот
Най-известната болница в България, която е неизменна част от историите на героите в „Откраднат живот“, ще бъде разтърсена от неочаквани събития и промени. Екип на екип на Новините на NOVA проследи първите емоции от случващото се в МБАЛ „Св. Кирил“, с които ще започне и първият епизод на пети сезон на хитовия български сериал.

„Болницата е поставена в тежко положение и лекарите ще се борят с цената на всичко, за да потърсят спасение и да разберат кой е виновникът“, заявиха актрисите Деси Бакърджиева, Марта Вачкова, Ернестина Шинова и Янина Кашева, които ще видим в ролята на протестиращи.

„Както зрителите са видели в промо видеото на „Откраднат живот: Критична точка“, Галя Стилянова блъска доцент Захариев от ръба. Макар и метафорично, не е изключено тя да вземе неговото място“, загатна Ралица Паскалева, която беше гост на водещата Гала в "На Кафе". Чаровната актриса обяви и най-голямата новина от личния си живот – че с половинката й, либерото Теодор Салпаров, очакват дете. Ралица добави, че продължава да се снима в предстоящите епизоди, а феновете на сериала ще имат възможност да проследят промяната й.

Актрисата Ралица Паскалева и Теодор Салпаров чакат бебе

Как ще приключи стачката в болницата и кой ще бъде новият директор? Какво ще задържи трайно братя Ковачеви в МБАЛ „Св. Кирил“? – феновете на най-успешния български медицински сериал ще разберат тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY