/ NOVA
Изпитания за съобразителност и синхрон тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA
Миналата седмица вилата на „Един за друг“ запази всичките си обитатели, като по изключение нямаше церемония по елиминации. Този факт мотивира още повече двойките и зрителите станаха свидетели на изграждането на първите сериозно обмислени стратегии за успешно продължаване в играта от някои от тях.

Още в следващия епизод тази събота от 20:00 ч. по NOVA ще стане ясно, че времето, прекарано в играта и множеството предизвикателства, през които преминаха участниците, започват да се отразяват върху тях и напрежението на моменти може да надделее над трезвата им преценка.

В събота предстоят вече традиционните предизвикателства за мъжете и жените, когато и двата пола ще могат да докажат на какво са способни. Задачата за дамите ще бъде да сглобят сами изцяло стол с понякога твърде неясните насоки на техните половинки. Това ще покаже умението на двойките да се изслушват и да синхронизират действията си, за да постигнат желания резултат за най-кратко време. След тях мъжете ще трябва да „напазаруват“ набързо различни части от облеклото на своите партньорки, като покажат колко са внимавали как изглежда дамата на сърцето им в ежедневието. И всичко това докато тичат по бягаща пътека на високи токчета.

Един за друг
NOVA

В неделя зрителите на „Един за друг“ за първи път ще имат възможността да разберат колко добре всяка двойка познава останалите. Поставени пред предизвикателството очи в очи да споделят какво мислят за противниците си и едновременно с това да мислят за стратегически ходове в играта, участниците ще споделят много неща, които до този момент са предпочели да премълчат.

Тази неделя една двойка ще напусне надпреварата, но как ще се стигне до отпадането, не пропускайте да видите тази събота и неделя, 28 и 29 март, от 20.00 ч. по NOVA! Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.