С пълно мнозинство напред продължават Анселита и Мартин
Ясна е поредната отпаднала двойка от любовното предизвикателство „Един за друг“ – Святослав и Ивелина. Миналата седмица те бяха на крачка от отпадане, но успяха да се спасят благодарение на по-добрия си резултат в генералното класиране. Тази седмица обаче всички останали участници бяха единодушни и участието на Святослав и Ивелина в надпреварата приключи, като те загубиха спечелените до този момент 13 900 лв. Това решение подсигури на другата застрашена двойка – Мартин и Анселита, възможността да докажат, че са „Един за друг“.

Вилияна и Станимир напуснаха „Един за друг“ (ВИДЕО)

„Донякъде очаквахме никой да не ни подкрепи. По време на елиминациите някои от останалите коментираха, че сме силна двойка и ще им попречим по пътя към победата. Мислим, че стратегията ни за залагане на цялата оставаща сума може тази седмица да не проработи, но е опасна и все някога ще проработи. Ако днес не бяхме отпаднали, имаше много голяма вероятност да се изстреляме на първо място и да започнем да елиминираме. Това предаване е уникално! Игрите са уникални! Дори успяхме да преборим някои от страховете си“, изключително развълнувани споделиха Святослав и Ивелина след като стана ясно, че напускат предаването.

Анселита и Мартин се спасиха от елиминации тази вечер, но занапред трябва да играят така, че повече да не застрашават оставането си в играта“, коментира водещият Емил Чолаков, като напомни, че именно те имат правото да разпределят настаняването по стаите във вилата. Младата двойка прецени да не се възползва от това право и да не „определя съдби“. 

Мариета и Георги отпаднаха от надпреварата в „Един за друг“

Святослав и Ивелина ще бъдат специални гости в предаването „На Кафе“ днес, 16 март, където ще разкажат повече за участието си в предаването. Не пропускайте следващите интересни предизвикателства пред оставащите двойки в събота и неделя, 21 и 22 март, от 20:00 ч. само по NOVA.
 

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването