Над 700 студенти се борят за честта да стиснат ръката на Филип Котлър
Над 700 студенти се борят за честта да стиснат ръката на Филип Котлър / netinfo

Три седмици преди еднодневния семинар на проф. Филип Котлър в България всички входни покани за събитието са продадени, съобщиха организаторите от “БГБизнес”. Стотици мениджъри от над 100 български и чуждестранни компании ще присъстват на лекциите на Филип Котлър на 14 ноември в „Кемпински хотел Зографски София”.

УНСС ще осигури покани за своите студенти. Това е причината именно той да е сред партньорите на проекта „Денят на Филип Котлър в България” на организаторите, поканили за първи път в България световноизвестният експерт и професор по маркетинг.

„Беше ни много трудно да изберем тези 50 студенти по маркетинг от Факултета по управление и информатика на УНСС, които ще имат невероятната привилегия да слушат еднодневните лекции на проф. Ф. Котлър в София” – сподели за медиите заместник-ректорът на университета проф. д.ик.н. Пламен Мишев. „Критериите ни са ясни: поканихме тези, които имат отличен успех и активна студентска изследователска дейност”.

След приключването на еднодневния семинар лично Филип Котлър и Петя Стоянова ще връчат едногодишна стипендия на най-добрия студент по маркетинг. Той ще бъде посочен от ректорското ръководство и Студентския съвет на УНСС, но за да заслужи стипендията, трябва да отговаря на няколко условия.