Много откровения от двамата водещи ще видят потребителите в новия епизод на „В играта с Дани Петканов“
Милен Цветков става от стола си на водещ, за да влезе в ролята на гост в онлайн шоуто на своя приятел и колега Дани Петканов. В най-новия епизод на „В играта с Дани Петканов“ във Vbox7.com, Милен и Дани се връщат към историята на своето запознанство и разказват интересни неща, свързани със съвместната си работа през годините.

За никой не е тайна, че Милен открива Дани за телевизията по време на университетски конкурс за красота, който Дани убедително печели. Тогава Дани се появява на сцената по бельо и ¾ чорапи и още тогава Милен забелязва, че Дани има потенциал, който може да развие в телевизията. По какъв начин Милен описва Дани и какво цени най-много в него? Разберете в новия епизод на „В играта с Дани Петканов“

Дани Петканов
netinfo

Освен с редица любопитни въпроси, Дани изненадва Милен и с игра, в която ще разберем дали журналистът вярва в преражданията, защо пускането на брада и побеляването притесняват хората и какво може да разтревожи хладнокръвния Милен Цветков.

Лична история от детството на Петканов ще провокира въпрос от страна на Милен Цветков, който въпреки ролята си на гост, запазва инстинкта си да изстрелва точните въпроси и да изважда откровени отговори.

Кой кого познава по-добре и могат ли Милен и Дани да живеят на самотен остров дълго време, разберете първо във Vbox7.com

Гледайте „В играта с Дани Петканов“ всеки четвъртък във Vbox7.com.