Да си признаем - Всички обичаме пържени храни. Но не се чувствате добре от нездравословните, мазни и калорични пържени храни? А кулинарните ви приключения за домашна храна завършват с куп мръсни съдове? Искате да си направите барбекю, но целият дим и пушаци не ви се преживяват?

Тези често срещани предизвикателства в кухнята правят готвенето трудоемко, а здравословното хранене невъзможно.

Представяме Ви най-компактния и универсален уред в кухнята Ви - Max Chef 3-в-1 еър фраер с грил и тенджера, който обединява 3 уреда в иновативен дизайн, въртящ се на 180°

Защо претрупвате кухнята си с множество уреди, когато можете да имате три невероятни уреда в един компактен дизайн? Max Chef 3-в-1 комбинира цели 3 задължителни уреда за всяка кухня в един компактен иновативен уред.

1. Супер универсална незалепваща тенджера с висококачествен стъклен капак за разнообразни супи, сочни ястия и яхнии.

2. Незалепваща грил плоча за супер бързо традиционно барбекю, без дървени въглища или газ.

3. 4.5 литов 3D въздушен фритюрник за здравословно готвене без олио с плоча за хрупкави вкусотии.

И уникалната база с въртящ се дизайн, който лесно се обръща на 180° и превръща фритюрника Ви в електрически грил или супер универсална електическа тенджера.

Иновативната 3D въздушна технология готви равномерно и осигурява перфектния баланс на температура и въздушен поток за винаги хрупкави резултати изпечени до златисто. Приготвени двойно по-бързо.

5 автоматични вградени програми - за Чипс, Стекове/Котлети, Риба, Скариди и Пица.

Пържените картофки ще бъдат приготвени без олио, с по-малко калории и два пъти по-бързо. Насладете се на същия вкус с 80% по-малко калории.

С програмата за пица, приготвяте пълно разнообразие от домашни пици, любимите мъфини, сладкиши, бисквитки - всички вкъщи ще са щастливи.

С програмата за стекове ще се насладите на вкуснo месo на BBQ - сочно отвътре и неустоимо златисто отвън.

И нищо не залепва - дори рибни филета няма да залепнат за тази грил плоча. Добавете капка лимон и здравословната Ви прясна риба е готова да засити всички сетива.

За неограничени възможности и цялостно решение за кухнята Ви, тук е и супер универсалната тенджера с незалепващо покритие и стъклен капак. Приготвяйте супи, яхнии и разнообразие от сочни ястия бързо и лесно с елекрическата тенджера от комплекта.

И нищо не залепва - дори рибни филета няма да залепнат за тази грил плоча. Добавете капка лимон и здравословната Ви прясна риба е готова да засити всички сетива.

Всички подвижни части са с незалепващо покритие и подходящи за съдомиялна, което прави почистването след угощението лесно.

Max Chef 3-в-1 пристига в кухнята Ви напълно оборудван с
  • · 4.5 литров фритюрник с горещ въздух с плоча за хрупкави вкусотии и защитен ринг.
  • · Незалепваща супер универсална елекрическа тенджера със стъклен капак.
  • · Незалепваща BBQ грил плоча.

За перфектни резултати всеки път.