Марта Вачкова: Сестра Жекова звучи сякаш е писана специално за мен

Тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA Наталия ще изненада екипа на спешното и зрителите на „Откраднат живот: Чуждо тяло“

Тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA Наталия ще изненада екипа на спешното и зрителите на „Откраднат живот: Чуждо тяло“
„Благодарение на главния сценарист - Христина Апостолова, сестра Жекова звучи все едно е писана за мен. Сякаш са се докоснали до мислите ми и са написали тези реплики“, пошегува се Марта Вачкова по време на гостуването си в "Здравей, България". Тя загатна че, Коко ще завърти една страшна беля, която зрителите ще видят  по-нататък и че тази вечер предстои Наталия да се завърне в болницата и да съобщи огромна новина – два любопитни момента от предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Чуждо тяло“.

„Много трудно се направих, че не харесвам Юлиан Вергов в първите епзоди на новия сезон. Няма как да не го обичаш, той е прекрасен акьтор и колега“, разказа още Марта Вачкова. „След обожавания от сестра Жекова професор Генадиев, в болницата се появи друг невероятен директор“, коментира развълнувано обичаната актриса. 

„Предстои да участвам в най-престижния български кино фестивал в България – „Златна роза“. Ще имам възможност да съм в журито за най-добър късометражен филм“, сподели актрисата, която ще се отправи към Варна за събитието.

„Прекрасно е, че NOVA подава ръка не само на българските сериали, но и на българското кино“, добави Марта, която е част от най-успешния български медицински сериал у нас. Сред поредицата известни гостуващи актьори, тази седмица зрителите имат възможност да видят и Даниел Цочев.

Не пропускайте „Откраднат живот: Чуждо тяло“  - тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.