/ NOVA
Моралните решения изместват медицинските казуси в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“
Риалити клипове, парти изненада и любовни недоразумения няма да оставят нито минута спокойствие за екипа на „Св. Анастасия“ в новите епизоди на хитовия български сериал. Сестра Жекова ще пожелае да организира рожден ден за Кари, който ще зарадва повече от всичко малката пациентка. Кая ще се опита да убеди Цвети да се настани в апартамента на Евгения, за да разполага със свое пространство в настоящата ситуация.

Сестра Жекова
NOVA


Доктор Пенев ще застане под светлините на прожекторите, за да изпита присъствието си пред камера – дали ще попадне в нелепа ситуация или ще се превърне в истинска звезда, зрителите ще видят тази седмица. Близките му отношения с Юлия ще бъдат забелязани и от Кунка, която ще се почувства дълбоко несигурна.

Междувременно доктор Наков ще стане свидетел на житейска ситуация с пациент, която няма да го остави безразличен. Моралният казус ще го провокира да преобърне историята и да се намеси в изключително личен разговор. Приятелство с колега от болницата ще създаде допълнителни недоразумения с доктор Петмезов, който търси баланс между миналото и бъдещето с Мирослава.

Ще постигнат ли мир в отношенията си лекарите в „Св. Анастасия“? Ще открият ли своята истина за любовта? Предстои да разберем.

Откраднат живот
NOVA

Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.