Жена на годината
Жена на годината / NOVA
Победителите ще бъдат избрани след онлайн гласуване на http://www.graziaonline.bg/woty/
Грациозният конкурс “Жена на годината 2018” стартира на страниците на списание GRAZIA и завършва с красива церемония по награждаване на победителките, която ще събере най- изтъкнатите дами от българското общество на 23 ноември. Както всяка година, дамите са номинирани в 10 различни категории: Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Спорт, Телевизия, Интернет, Общество, Бизнес и Послание във времето.

Едни от любимите на зрителите лица на NOVA са сред номинираните за престижното отличие и тази година. Водещата на Новините на NOVA и продуцент на Темата на NOVA – чаровната Марина Цекова се състезава в категория „Телевизия“, където освен нея номинация има и журналистът и водещ на рубриката „Говори с Ива“Ива Софиянска-Божкова.

Звездите от българското предложение за „Оскар“ за чуждоезичен филм „Вездесъщият“, на който NOVA е ко-продуцент, актрисите Теодора Духовникова и Ирмена Чичикова са номинирани в категория „Актриси“ заедно с Деси Бакърджиева, която влиза в ролята на д-р Хинова в най-успешния българския медицински сериал „Откраднат живот“.

Победителките в петия сезон на музикално шоу №1 X Factor – групата 4Magic и звездата, чиято звезда изгря на сцената на шоуто – DARA, получават номинации в категория “Музика“.

Водещата на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш пък е сред дамите в категория „Послание във времето“, а Вал Стоева и Лора Филипова, които са част от Акселератора на ПРОМЯНАТА – най-голяма социално-отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп с платформата detskiknigi.com, са номинирани в категория „Интернет“.

“Жена на годината” се провежда за 13-а поредна година, този път с акцент върху града и неговото необятно, вибриращо, променящо се пространство. Списание GRAZIA провокира номинираните дами да разкажат за своите малки бягства от динамичния градски живот, за предпочитаните от тях градски местенца и за любимите им „извори“ на вдъхновение или провокация в града.

Видео визитки, в които дамите споделят своите идеи за градската среда, както и платформа за гласуване в конкурса, са достъпна на http://www.graziaonline.bg/woty/.

Кои от тези дами ще получат престижната титла „Жена на годината“ 2018 ще разберем на 23 ноември, когато е церемонията по награждаване на победителите.