шеф Ангелов
шеф Ангелов / NOVA
Вечерната резервация се превръща в изключителен успех за единия отбор и огромен провал за другия
Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България ще бъдат поставени на тест уменията на участниците да разпознават продукти, както и способността им да ги комбинират в съвършени ястия. Победителите от предизвикателството ще получат парти, а загубилите ще ги очакват 50 килограма люти чушки за обработка. Вечерната резервация отново ще постави двата отбора пред изпитание, а в женския отбор ще възникнат тежки сблъсъци.

червеният отбор
NOVA

Разпознаването на продукти и умението за комбиниране в различни ястия са сред най-важните качества, които един готвач трябва да притежава. Именно това ще е и предизвикателството, което шеф Ангелов ще постави на двата отбора. Всеки от тях ще хвърли зар, от който ще получи буква и ще трябва веднага да назове продукт, който започва с тази буква. Накрая двата отбора ще трябва да подготвят перфектни чинии от продуктите, които сами са изброили.

синият отбор
NOVA

Победителите от това предизвикателство ще получат възможност да прекарат незабравима вечер в известно столично заведение и да се веселят като един отбор, а загубилите ще ги очаква обработка на 50 килограма много люти чушки.

червеният отбор
NOVA

Вечерната резервация ще започне колебливо и за двата отбора, но единият от тях ще успее да се отърси от стреса и да заработи като мечтания екип. В женския отбор отново ще се прокара нотката на неразбирателството и две от дамите в него ще влязат в челен сблъсък една с друга. Дали това ще повлияе на представянето им по време на вечерната резервация, кой ще бъде загубилият отбор и кой ще се изправи срещу първия номиниран тази седмица – Марко в кулинарен двубой утре, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

синият отбор
NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.