Новата поредица на 7Talents показва живота на „хейтъра“ от първо лице
Какво се крие зад образа на т.нар. „хейтър“? Дали наистина той мрази всичко и всички? Защо е вечно неразбран и защо другите винаги са му виновни за нещо?

Новата поредица във Vbox7.com, „Хейт Машина“, която стартира днес, ще се заеме с разгадаването на мистичния образ на “българския хейтър“. Той е от онези вечно недоволни хора, които са силни на думи, но слаби на действия. За хейт машината няма забранени теми и ако трябва да нарече нещо с истинското му име – той го прави. И е откровен до болка.

„Хейт Машина“ ще ви накара да се посмеете за всички онези неща, които са около нас и ни дразнят всекидневно. В ролята на „хейтър“ ще видим не кого да е, а доста добре познатия актьор от „Апартамент 404“ Дойчин Трендафилов.

хейтър
netinfo

И още малко за хейт машината, която скоро ще завладее Vbox7.com – той обича хип-хоп музиката, но не признава най-новите хип-хоп изпълнители. Влюбен е в Славка Калчева и обича всичко, свързано с нея, включително и музиката й, но мрази фолклора по принцип.

Каква ще е първата тема, която модерният „хейтър“ е избрал да разнищи? Ще му стигнат ли силите да се справи с всичко, което мрази? Разберете в първия епизод на „Хейт Машина“ само във Vbox7.com

Следете „Хейт машина“ във Vbox7.com всеки вторник от 16:00 часа.