Девора Уайл
Девора Уайл / NOVA
Болезнени разкрития и првокативни ситуации в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“
Тази седмица „Св. Анастасия“ ще се сдобие с нов PR специалист в лицето на Юлия Бончева. В ролята на прямата журналистка, която ще се появи в ключов момент за екипа, ще влезе актрисата Девора Николовска - Уайлд. „Много се радвам да бъда част от „Откраднат живот“. Впечатлена съм от начина, по който сериалът преплита „Системата“ с личните съдби и взаимоотношенията между лекарите. Моята героиня – Юлия, е амбициозна, целенасочена, със силен характер. Тя вярва в потенциала на болницата и е готова на всичко, за да разкрие истината и да постигне плановете си в личния и професионалния живот“, споделя актрисата, която пристига от Лондон за снимките на девети сезон. Повече за Девора Уайлд ще научите в специален разговор за „Събуди се“ тази неделя по NOVA.

Тази седмица сериозната страна на лекарската професия ще бъде преплетена с хумор и лични истории, които неизменна част от спешното отделение. Болезнени разкрития ще променят живота на някои от пациентите, а други ще попаднат в комични ситуации, които ще отворят нова тема между лекарите. Разделението на жени срещу мъже ще провокира дамите да спретнат невиждан номер на колегите си. Междувременно доктор Огнянова ще трябва да избере окончателно свой колега за урологичното отделение. Дали ще предложи постоянна работа на доктор Хаджихристев или на доктор Николова? Ще се превърне ли хуморът в отделението в опасна игра? – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.