/ NOVA
Сайтът предлага информация за времето в над 80 000 локации по цял свят
Един от предпочитаните сайтове за прогноза на времетоSinoptik.bg от портфолиото на Нетинфо, част от групата на „Нова Броудкастинг Груп“, празнува своя 12-ти рожден ден. Сайтът стартира през 2008 г. с покритие от 1000 населени места, а днес потребителите могат да се информират за времето в над 80 000 локации по цял свят.

Сред ключовите секции на сайта са детайлна 5-дневна и 10-дневна прогноза, които се актуализират всеки час и гарантират максимална точност на информацията за атмосферните условия. Прогнозата за времето на Sinoptik.bg е достъпна навсякъде чрез обновената мобилна версия и мобилното приложение за операционните системи Android и iOS.

В апликацията присъстват още познатите функционалности от сайта – температурна стойност „усеща се като”, локациите за бърз достъп и синхронът между изображение и състояние на атмосферните условия. Обновеното приложение предлага още лунен календар и интересни новини, свързани с времето. Секцията

„Снимка на деня“ представя избора на редакторите, а потребителите имат възможност да изпратят свои оригинални природни фотографии.

Тези удобства, съчетани с максимално интуитивния и лесен за използване интерфейс, правят Sinoptik.bg изключително полезен за всички потребители, независимо от местоположението им. Приложението разполага и с Widget за Android и iOS, благодарение на които времето може да бъде проследено от началния екран на телефона.