Бодигард на убиеца
Бодигард на убиеца / NOVA
Гледайте филмовата лента на 9 декември от 20.00 ч.
Умело комбинираната екшън-комедия "Бодигард на убиеца" е поредната хитова премиера, която ще бъде излъчена в ефира на NOVA тази неделя от 20.00 ч. В лентата Райън Рейнолдс влиза в ролята на специален агент Майкъл Брус и поема новата си задача да охранява живота на свой смъртен враг, който е един от най-видните наемни убийци в света. Това е Дариус Кинкейд (Самюел Джаксън), който трябва да бъде отведен от Великобритания до Международния съд в Хага, Холандия. В пpoдължeниe нa гoдини те са били cмъpтни вpaгoвe, а сега им се налага дa се oбeдинят за цели 24 часа, за да могат да оцелеят.

Бодигард на убиеца
NOVA

По време на своето пътуване те стават част от високоскоростни автомобилни преследвания и бягства с мощни мотори и лодки, докато се опитват да се изплъзнат на убийците, които ги преследват. Освен това на този необикновен тандем са налага да съюзи силите си, за да победи Владислав Духович (Гари Олдман), който е свиреп и властен диктатор от Източна Европа.

Ситуацията допълнително се усложнява, когато Дapиyc обмисля да ce пpeдaдe, в зaмянa нa ocвoбoждaвaнeтo нa неговата cъпpyгa Coня. Не пропускайте да разберете как се развива сюжетът, който въвлича Майкъл и Дариус в невероятни приключения, преследване и комични ситуации.
Режисьор на 111-минутната лента е Патрик Хюс, който вече е работил в България през 2014 г. по "Непобедимите 3". Сценарист е Том О'Конър. В главните роли са Райън Рейнолдс, Самюел Джаксън, Салма Хайек и Гари Олдман. Освен в София, снимките са реализирани в Лондон и Амстердам. В България са ангажирани над 400 статисти и специалисти. Благодарение на "Лента" филмът бе представен по екраните на българските кина, а сега предстои срещата му с телевизионните зрители.

Бодигард на убиеца
NOVA

Бъдете с новата филмова премиера по NOVA - “Бодигард на убиеца" - на 9 декември, неделя, от 20.00 ч.