10 години Dariknews.bg - новините с име!
10 години Dariknews.bg - новините с име! / Dariknews.bg

В Деня на християнското семейство - 21 ноември, Dariknews.bg празнува рожден ден!

Трудно е да обобщиш десет години в няколко думи. Но, обръщайки се назад и поглеждайки новините, не можем да не се сетим за старото китайското проклятие "Дано живееш в интересни времена". Предпочитаме обаче да не виждаме в това прокоба, а поличба за по-добро и извор на желание за нови успехи.

През изтеклите 10 години в хиляди новини ви представихме актуална и подробна информация за случващото се у нас и по света. Специално внимание посветихме на местните новини в 17-те ни регионални страници.

Богатото информационно съдържание е плод на работата на редакторския екип на сайта и журналистите от Дарик. Изхождайки от сентенцията: „В нашия ненадежден свят няма нищо по-трудно достижимо и крехко от доверието", искаме да благодарим на вас, нашите читатели, че ни повярвахте, че сте с нас през годините.

Винаги верни на журналистическите принципи и на аудиторията си обещаваме и през следващите години да следваме своите критерии за работа: обективност, бързина, прецизност, богатство и разнообразие на информацията.

Е, като рожденик имаме и желание - повече положителни новини, с които да ви радваме! А подаръкът е удовлетворението от ползотворния труд, вашето доверие, което се надяваме да съхраним.

И преди да духнем свещичките - едно голямо БЛАГОДАРЯ и честит рожден ден на всички, които през тези 10 години работихме и работим неуморно заедно.

10 години Dariknewsbg  новините с име
netinfo

10 години Dariknewsbg  новините с име
netinfo