Голям брой звезди смениха своята религия и житейска философия. Някои от тях приеха будизма, други се посветиха на индуизма. А някои се превърнаха в атеисти. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Кейти Пери

Певицата е отгледана в  християнско семейство. Баща й е проповедник и не е изненада, че тя е посещавала църквата всяка седмица. Но с времето Пери започва все повече да се занимава с музика, а днес тя е една от най-известните певици. След песента й „I kissed a girl“ по всичко си личеше, че Кейти е скъсала всякаква връзка с християнството: „ Не вярвам в ада, рая или в стария човек, който стои на трона“, споделя певицата.


След това изказване и песента, родителите й са били разочаровани, но призовали всички християни да й простят и да се молят за нея.

Кейти Пери
Gulliver/Getty Images

Брад Пит

Актьорът е отраснал в семейство на баптисти, с които е ходил на баптистка църква. Но през годините Брад Пит спира да посещава църквата, защото не вижда смисъл. Днес той е атеист и описва всяка религия като „задушаваща“.

Брад Пит
Gulliver/Getty Images

Джулия Робъртс

Майката на актрисата е католичка, а баща й баптист. Въпреки че дълги време тя се е считала за католичка, след посещение в Индия  Робъртс решава да смени религията си и приема индуизъма.

Джулия Робъртс премина към индуизма

Орландо Блум


Актьорът е отраснал в семейство на католици, посещавал е църква и е учил в католическо училище. Но отделяйки се от семейството си, Блум се разделя и с религията си, заменяйки я с будизъм.

Джордж Клуни

Актьорът е роден в семейство на католици. Макар че днес той е атеист, Клуни уважава вярата на останалите, но само до степен, в която тя не наранява хората.

Джордж Клуни
Gulliver/Getty Images