Петър
Петър / NOVA
Ексклузивният лайв в NOVA PLAY започва в 16:00 ч.
Специална тайна мисия очаква Петър - агент „Енигма“, по време на днешното ексклузивно включване на живо от Къщата в NOVA PLAY. Какви ще бъдат последствията от нея, предстои да стане ясно в 16:00 ч.

В момента в платформата е активна анкета, която ще реши посоката на тайната мисия. Зрителите могат да гласуват с кого да влезе в конфронтация Петър до 16:00 часа, като това може да има отражение върху живота на всички в Къщата и да повлияе на предстоящите номинации.

Петър
NOVA

Онлайн включванията от Къщата дават възможност на зрителите да опознаят още по-добре участниците в култовото риалити. Те се провеждат всеки понеделник от 16:00 до 18:00 ч. В платформата NOVA PLAY. От вчера е наличен и новият епизод на подкаста „Голямата сестра“ с втория отпаднал по волята на зрителите съквартирант - ексцентричната Кристи.

Петър
NOVA

Гледайте Big Brother от вторник до петък от 22:00 ч. и в събота от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Гледайте подкаста “Голямата сестра” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.