Клетката
Клетката / NOVA
Момичето е на ръба на оцеляването, а Тото и София правят голямо разкритие в криминалната драма този петък, от 22:00 ч. по NOVA
Огромно напрежение, борба за оцеляване и нови обрати очакват героите в следващия епизод на криминалната драма „Клетката“ утре вечер – точно в 22:00 ч., по NOVA. Отвличането на Михаела Арнаудова (Маргарита Лъчезарова) преобръща събитията и обратното броене започва. Похитителите заплашват живота на 17-годишното момиче, поставяйки тежък ултиматум на нейните родители. Ина (Гергана Данданова) трябва незабавно да върне откраднатите 10 милиона на Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов) или ще убият дъщеря й.

Клетката
БТА

Отчаяната майка е на ръба на нервен срив, защото през цялото време е блъфирала, че знае къде са парите, но истината е съвсем различна. Попаднала в капана на измамна схема без сама да подозира, силната жена осъзнава своята пълна безизходица. Тя не може да си прости, че дъщеря й става изкупителна жертва на нейната собствена вина. Ще намери ли начин да се изправи след болезнения удар, зрителите могат да гледат в новия епизод на криминалната драма.

Клетката
NOVA

Бащата на отвлеченото момиче – Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) e искрено шокиран от развоя на събитията. Затворил се в себе си и след дълги години нещастен брак с неподходящата за него жена, той сякаш бавно се събужда в резултат на драматичните събития, връхлетели семейството му. Отвличането на Михаела е последният удар, който го мобилизира повече от всякога. Тото трескаво мисли какъв ход да предприеме, за да спаси детето си. Той е готов на смели действия, за да намери най-спешното – парите, които мафията търси срещу освобождаването на Михаела. Двамата със София Гендова (Жаклин Дочева) неочаквано откриват нова следа по пътя на мистериозно изчезналите милиони. И докато времето изтича, следата ги отвежда към подозрително лице, което може да преобърне плановете им. Ще открият ли парченце от истината, която така отчаяно търсят?

Старателно подготвяното бягство на затворничките Милкана Аргирова (Иванка Шекерова) и нейната приятелка Велина Томова (Яна Кузова) е на път да се провали заради опасния обрат в решителната нощ. Непредвидените обстоятелства и затварянето на Арнаудова в изолатора поставят на карта цялата тайна организация на бягството. Притеснени, че точно у липсващата Ина е ключът за важната решетка, затваряща изхода от вентилационната шахта, двете жени все пак решават да действат и без нея. Имат ли шанс да избягат от затвора, въпреки промяната в плана, или ще бъдат своевременно заловени – гледайте в новия епизод на „Клетката“ в петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата му и в официалния Instagram профил.