/ NOVA
Виктория и Валентина ще кръстосат черпаци за голямата награда. Николай задържа черната си куртка за спомен
Предпоследната резервация в Hell’s Kitchen България завърши със златни черпаци за Виктория и Валентина, а Николай остана на трето място в сърцето на шеф Ангелов. Виктория показа на останалите Черни, че не е за подценяване още на дневното предизвикателство.

NOVA

През деня тримата финалисти готвиха свои авторски фюжън специалитети, като първо трябваше да решат кръстословицата на късмета. Николай изненада шеф Ангелов със крайната си ексцентричност в чинията, докато в ястието на Валентина си личеше предпазливият й почерк. Виктория „натри носовете“ на конкуренцията с брилянтния си пример за сливане на вкусове и взе Николай със себе си на стрелбището.

На вечерната резервация тримата шефс се редуваха да водят кухнята, а шеф Ангелов тества пределите на техните възможности с подмолните номера на шеф Чилева и Дани Спартак, които готвиха рамо до рамо с тях. Николай пръв застана начело на Черните, но поради последователните му пропуски готвенето започна отначало под ръководството на Валентина. С грешките, които минаха под немския радар на Валентина настъпи времето на Виктория, която издаде всички поръчки с минимални корекции. Златните черпаци, символ на кулинарен успех, превърнаха дългоочаквания женски финал в реалност.

Кои бивши участници от четвърти сезон ще се включат във финалната битка? Как ще се отрази Виктория и Валентина срещата със семействата им? Кой ще стане новият шампион в кулинарното състезание? - разберете в последния епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria в неделя в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.