Да имаш дете и да отгледаш отговорен и достоен човек не е лесно. Решението двама души да си имат дете е връх в отношенията помежду им, а понякога, колкото и да им се иска на партньорите, просто не се получава. 

Някои хора пък съвсем отговорно заявяват, че просто не искат деца. Не искат заради различни причини и нямат нищо против да се изправят пред обществото с решението си. Сред тях има и популярни лица от Холивуд. Кои са те, вижте в канала "Stars News" във vbox7:

Ким Катрал

Звездата от „Сексът и градът“ е споделяла, че не иска да бъде биологична майка и просто това няма да ѝ се случи. "Когато бях на пет години, си мечтаех да имам 100 кучета и 100 деца. След това осъзнах колко много външен стрес имам и осъзнах, че не съм готова да бъда майка", сподели тя преди време пред Опра.
 
Дженифър Анистън

В писмо до таблоидите, които все я обявяваха за бременна, Анистън подчерта, че това е изцяло нейно решение и на всяка жена като цяло. "Ние нямаме нужда да сме омъжени или да сме майки, за да бъдем завършени човешки същества. Ние сами определяме щастието за себе си", заяви еднозначно тя.
 
Опра Уинфри

"Не мисля, че бих могла да бъда добра майка", заяви преди време пред подкаста на Гуинет Полтроу. "Просто не мога да си го представя, винаги е било така и съм знаела за себе си", сподели още емблематичната водеща и уточнява, че харесва и обича малките деца, но просто не иска да е майка.
 
Уинона Райдър

Пред британския "Телеграф" актрисата разказва за разговор между нея ѝ баща ѝ. "Той ме попита за деца, а аз го попитах "ами ако не мога да имам деца?" Тогава той ми каза, че има и други начини да имам деца", разказа тя и определя децата на брат ѝ и за свои деца.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on



Елън Дедженеръс

За себе си и съпругата си Елън заяви, че вероятно биха били добри родители. "Но това е човешко същество и освен, ако смяташ, че имаш страхотни умения и отговорност, няма как да поемеш такъв риск", споделяла е тя.
 

Рене Зелуегър

"Майчинството никога не ми е било амбиция. Не харесвам такива неща", отговори кратко през 2008 г. тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She is my rolmodel 🥰

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on