Вин Дизел потвърди: Ще има Бързи и яростни 8, 9 и 10
Вин Дизел потвърди: Ще има Бързи и яростни 8, 9 и 10 / Guliver/Getty Images

Въпреки успеха на поредицата "Бързи и яростни", на всички е ясно, че тя не може да продължи безкрайно. Сега Вин Дизел потвърди, че ще бъдат заснети още три филма, преди високоскоростната надпревара да приключи, съобщи Контактмюзик.

"Бързи и яростни 8" ще има, излиза на екран през 2017 година

Преди няколко месеца се появиха спекулации, че компания "Юнивърсъл" планира да приключи поредицата с десетия филм. Миналата седмица стана ясно, че студиото има проблем с избора на режисьор за "Бързи и яростни 8" - първия от финалната трилогия. Актьорът и продуцент Вин Дизел използва страницата си във Facebook, за да изясни ситуацията около осмия епизод и поредицата като цяло.

Възможни ли са наистина каскадите от "Бързи и яростни 7" (СНИМКИ и ВИДЕО)

"Феновете на "Бързи и яростни" са най-добрите в света. Откакто през 2008 г. станах продуцент, Вие ме подкрепяте във всяка стъпка по пътя и ми давате така необходимата обратна връзка. Благодаря Ви. Моят съпродуцент Нийл би желал да намерим режисьор, но тъй като поредицата е специална, подобни решения изискват старателен избор. За да сме ясни - все още никой не е получил предложение да режисира осмия епизод, нито е виждал сценария. От компания "Юнивърсъл" са изключително добри с мен и ми имат доверие, с тях сме като семейство. Обещах им една последна трилогия до края на сагата. Скоро ще оповестя режисьорите", пише Вин Дизел.

"Бързи и яростни 7" разплака публиката

Целта на студиото и продуцентите е "Бързи и яростни 8" да излезе на 14 април 2017 г.

Източник: БТА